onsdag 30 augusti 2017

Bordsskiva komposit

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Funderingar på bänkskiva av komposit ? Här får du bra tips och värt att veta om kompositskivor när du ska välja bänkskivor av komposit till köket.


Gris Expo är en komposit i solid grå färg och är perfekt om man vill ha ett mjukare alternativ till en svart arbetsyta. Sen har vi bordsskivor i olika material som rostfritt, komposit.


DLBMär en rustik bordsskiva som är tillverkad av träplank med en kant av råstål.

Chatta med experter eller fyll i en offertförfrågan direkt. Vi producerar, mäter, installerar och levererar. Och på den linjen fortsätter vi. Om du vill ha en bänkskiva som kan anpassas perfekt efter din kökslösning är våra.


KOMPOSIT – varierar i form och färg. Till bänkskivor av komposit. Akryl ger dig spännande designmöjligheter. De beställs enbart som måttbeställda.


Bordsskiva med kantlist i mässing eller rostfritt.

Runda, fyrkantiga, rektangulära. Vackra bänkskivor i komposit. Ska du renovera köket och tänker köpa ny bänkskiva? Här får du veta vilket material – från marmor till billig komposit – som är bäst för ditt kök.


Shanghai är ett modernt soffbord med underrede i lackerad metall. Skivan är i lättskött komposit med betongkänsla. Marmor är en natursten som blivit allt populärare under åren. Komposit är ett gjutet material som är.


Stilren matgrupp till uteplatsen för 6-personer i underhållsfria material. Efter vi har introducerat Concreto, kommer Jetstone nu med den nya färgen Basalto, som återigen visar hur. StoneCenter levererar Silestone komposit köksbänk, badrumstopp, fönsterbrädan, bordsskiva.


Tvärtom är Silestone komposit mycket lätt att underhålla. BetongDesign har originella bänkskivor med personlig prägel. Vi har bord och hoar av betong i snygg design.


Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Letar du efter en ny bänkskiva till ditt kök?


På K-rauta hittar du praktiska och hållbara bänkskivor i slitstarkt laminat i ett flertal olika utföranden. Här har vi flera olika bordsskivor av komposit som är för utomhusmiljö.

Designa din egen bänkskiva online med vårt unika verktyg. Hos Marbodal finner du ett stort utbud av bänkskivor till ditt kök. Tablo bord med bordsskiva i vit komposit och ben i ask natur. Bordet Tablo förenar funktion och estetik i en enkel design.


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Det är tillverkat i två material som har. Hoppa till navigering Hoppa till sök.


Couronne är ett nätt och stabilt sidobord med bordsskiva i svart eller vit slittålig mineralbaserad komposit. Efter ett par timmars arbete blir det gamla bordet som nytt igen.


Här behandlar vi en yta bestående av teakfaner, men metod och teknik är desamma oavsett vilket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.