måndag 7 augusti 2017

Annorlunda handfat

Beställ enkelt online och hämta i butik. För dig som tröttnat på ditt gamla tvättställ och vill inreda mer spännande än klassiskt, har vi plockat ihop några moderna och annorlunda handfat som vi.


DekoDesign är en nätbutik som specialiserar sig på handfat i glas, sten, koppar, brons och porslin för unika och annorlunda badrum, samt träornament för. Låt toabesöket bli en upplevelse snarare än ett onödigt ont. Bläddra i bildspelet och sukta efter fina handfat som sätter guldkant. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för annorlunda badrum.


StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande. Välj ett tvättställ av sten om du vill ha en annorlunda design och ett extra lyxigt tvättställ i badrummet! Tvättställ och handfat till badrum.


Vackra handfat och annorlunda blandare i mosaik, inspirerad av mönstren från det gamla Marrakesh. Inred ditt badrum med marockanska keramikhandfat.


Annorlunda handfat

Handmålade handfat i marockansk keramik med mönster. På Badrumsportalen hitta du alla ledande tillverkare och varumärken av handfat och tvättställ. Allt du behöver till ditt hem till det bästa priset! Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Spara - % På Online Shopping. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris!


Det långsmala badrummet var ursprungligen en liten toalett och ett separat badrum med badkar och handfat, med entré från kökets serveringsgång. Arcade serien inspirerar till att skapa ett klassiskt sekelskiftesbadrum.


Lilla arcade passar perfekt. Vi säljer det som finns på hemsidan eller kontakta någon av våra butiker för att specialbeställa just ditt dröm handfat. Marockanskt handfat i keramik. Handfat i keramik, sten eller solid brons.


Handgjorda drejade samt handmålade. Designen är tagen från den populära keramiken från Safi. En träfack är iögonfallaren i badrummet med högsta kvalitet. När du börjar utforma ditt badrum, bestämma hur många alternativ du har i anläggningen.


Annorlunda handfat

Snabb leverans, oslagbara priser! Jag skulle vilja ha ett annorlunda, färgglatt handfat. Jag tänkte fortsätta skriva om annorlunda badrumsinredning. Denna gång handlar det om lite udda badkar.


Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Annorlunda handfat. Här är ett exempel på hur vi utformat en annorlunda lösning för placering av ett fristående handfat. Vi har format denna med ett lux element som sedan kläddes.


Ju större handfat du väljer desto mindre är. Vad letar du efter för tvättställ? Alla med samma genomtänkta design och kvalitet. Gustavsberg erbjuder handfat och breda tvättställ för alla behov.


Märke på annorlunda toalett. Med hjälp av en topografisk karta ritade designern Julia Kononenko fram det här något annorlunda handfatet i trä. Jag har ett handfat i liknande stil. Vattnet rinner genom de olika gångarna precis.


Denna marockanska diskbänk görs i den traditionella marockanska tekniken. Teknik från Marrakech är känd för den. Ett snyggt och annorlunda handfat med stora.


Badrumsmöblerna har bytts ut till en ny vitlackerad kommod med ett skimrande handfat i tunt glas och ett gammalt. Ett spännande utbud av handfat i glas, marmor, natursten och granit hos Stonefactory.


Annorlunda handfat

Nu har vi även marrockanska handfat. Kosta Boda är Sveriges äldsta glasbruk. Konstnärer har stått i kö för att få komma till glasbruket och förverkliga sina idéer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.