onsdag 19 juli 2017

Köpa trampsten

Med Trampstenarna skapar du lätt gångar, stigar och lekfulla ytor. Formen är rund och finns i tre olika varianter vilket gör det möjligt att konstruera. Betong är ett vackert och hållbart material för att utsmycka din trädgård. Gjuta trädgårdsplattor, gör dina egna gångplattor, köp dina gjutformar,uteplats med plattsättning.


I japanska trädgårdar består gångstigarna ofta av oregelbundet utlagda trampstenar. Gjut egen kantsten, marksten. Meningen är att man ska tvingas se var man sätter fötterna och inte trampa. Klassisk trampsten som skapar vackra stigar i din trädgård.


Det gedigna materialet gjutjärn och det vackra mönstret är en kombination som verkligen förgyller. Har du svårt att välja ut rätt marksten? Hos oss hittar du kvalitet till rätt pris.


För att din garageuppfart eller uteplats ska bli mer levande kan du välja. Att gjuta gångar och trampstenar i betong är ett billigt sätt att få personliga och anpassade gångytor.


Köpa trampsten

Och gamla betongblock får nytt liv och går att. JulComments Off on Köpa trampsten. MayComments Off on Stegsten bauhaus. All trampsten, mark- och mursten nu upp till rabatt.


Köpa trampsten

Så själv eller köpa plantor? Placera dit trampstenarna med lagom gångavstånd. Därefter kan du så eller plantera dina marktäckande växter runt om stenarna. Här finns det pengar att tjäna genom att gjuta plattor till din personliga uteplats, gångar, trampstenar.


Kraftiga plastformar som tål att gjutas i om och om. Blocksteg i natursten är det mest hållbara alternativet när det kommer till att bygga trappa. En liten granitbro över stilla rinnande vatten som man når via trampstenar i kombination med granithus, inramade av bambuspaljeér är några viktiga material du. Välkommen in och titta igenom vårt stora och prisvärda sortiment.


Vi har ett bra utbud av natursten. Självklart levererar vi hem till dig. Tala med byggbutiken där du köper betongen. Så väljer du rätt marksten till.


Vi rekommenderar därför starkt att du alltid köper fix och fog från oss samtidigt som du köper din sten. Visa filter: Behandling: Antik. Likaså skickas dina uppgifter vidare till den betalningstjänst du valt att använda i ditt köp, men i övrigt används de inte till något annat syfte. Köp sten till din trädgård!


Vi hjälper dig att välja en sten som passar bra för just ditt projekt. I vårt omfattande sortiment hittar du alla typer av stenar. Våra produkter Här hittar du hela vårt produktsortimentet. Ett brett utbud med produkter för trädgården, balkongen och lägenheten.


Köpa trampsten

Skiffer, sand- och kalksten, granit och marktegel. Vi utför även anläggningar, stensättning, schaktning. Köp marksten och betongsten till bra pris här.


Stort utbud och snabba leveranser hem till din dörr. Gör en egen trampstensgång. Symbolisk trädgårdsplatta. Slät eller med eget mönster?


Oregelbundna granitplattor, lämpliga som trampstenar eller som beläggning på uteplats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.