onsdag 26 juli 2017

Betong i kök

Planera ditt kök kostnadsfritt med våra kökspecialister! Smarta kök i alla prisklasser. Kitchen Planner redan idag!


Planera, rita eller bygga kök – träffa en erfaren köksexpert i våra butiker. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. En snygg bänkskiva ger köket det lilla extra som gör köket speciellt. BetongDesign har bänkskivor i betong till alla kök och alla personligheter med hög.


Jag vill ha ett betonggolv i kök och badrum på landet. Vad ska man ha för underlag och måste betongen armeras? Bänkskivor, handfat och möbler i betong. Det går även att få en helgjuten.


En fördel med betong är att materialet kan gjutas i alla tänkbara former. Det är också beständigt mot. Ta del av vår stora guide och beställ. Min ambition är att skapa ett ”betongliknande” golv i vårt kök, i stil med såna golv som blir mer och mer vanligt i nybyggda villor.


Har linoleum i köket för tillfället, men funderar på att riva bort den och köra på enbart den underliggande betongen. Vi på RR Betongstil hjälper dig med ny bänkskiva i betong, ädla bänkskivor som skapar stil i. Att gjuta själv i betong börjar bli populärt. Närproducerade kök med plats för livet. Boka ett kostnadsfritt möte idag!


Betong i kök

Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende. Här hittar du bra tips när du ska gjuta med betong. Du hittar beskrivning och gör det själv instruktioner med förklarande fotografier som visar. Måttbeställda betongskivor efter dina mått.


Vi måttanpassar betongskivorna helt efter kökets eller bordets utseende. Hos Marbodal finner du ett stort utbud av bänkskivor till ditt kök. Ernst Kirchsteiger gjöt en bänkskiva till det nya köket och här visar han hur du gör.


Hurra, min lilla budgetrenovering av köket har precis påbörjats! Vi har bänkskivor i många material och färger.


En viktig del av köket är bänkskivan, både för helhetsintrycket och för matlagningen. Ett betonggolv passar i de flesta kök, men sätter definitivt en modern touch till vilket kök som helst. Betong kan sätta vilken stil som helst till.


Formatet på plattorna är 110x3mm. Tack vare sin moderna utformning och funktionalitet kan bänkskivorna användas i både kök, badrum, kontorsmiljöer och för inredningar. Igår satt jag och kollade på en del betongföremål.


Jag känner fortfarande väldigt start för betong som material både i inredningen och i trädgården. Gjuta bänkskiva i betong. Andra golvmaterial som passar kök.


Att välja bänkskiva till köket. Ett sluttande tak klätt i träpanel ger både värme och en känsla av rymd i detta moderna kök med rena linjer och ett hållbart tänk.


Betong i kök

Välj bland flera olika färger och mönster. Sedan inlägget här om dagen har många frågor dykt in om Betonghyllorna i köket.


Betong i kök

I vårt kök har vi kombinerat "storköks-känslan" med den råa betongen, jag. StyleRoom är Sveriges största inspirationsbank för inredningsbilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.