torsdag 13 juli 2017

Beklädnadsgranit oregelbunden

Unik sten som imiterar en mindre sprängstensmur. Oregelbunden natursten för murbeklädnader. Lämplig för socklar, fasader och stödmurar. Vi har det du behöver för att förverkliga ditt projekt.


Beklädnad med tunnsten är idealisk för dig som vill att. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Skifferhällar från Offerdal i närheten av Östersund är hällar för både inomhus- och utomhusbruk.


Beklädnadsgranit oregelbunden

Hällarna har naturlig klovyta med oregelbundna eller sågade. Lätthanterliga stenar med låg vikt gör det enkelt att montera. Vi finns i Järfälla, ca mil från Stockholm.


Beklädnadsgranit oregelbunden

Flisby har flera sorter av oregelbunden skiffer. Välj mellan svart, grå Offerdalsskiffer eller sandmelerad. Knölar på max mm ger liv åt ytan. White Star, råkilad 600x300x30mm.


Beklädnadsgranit oregelbunden

BENDER VERO Fri form för fria sinnen Vero är en oregelbunden markplatta lite utöver. BENDERS MARK TRÄDGÅRDSMILJÖER Det naturliga valet DELaR av bEnDERS IDépaRk v ID huvuDkonToRET I EDSvÄRa kunSkap och TRaDITIonER. Mega Drive - vår nya garageinfart!


Denna pin hittades av Mikael Friberg. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Breiskallen Steinsenter. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.