tisdag 25 juli 2017

Ananas sås

En läcker ananassås kan lyfta en måltid till oanade smakhöjder. Här hittar du alla våra recept och tips på att göra en god ananassås. Tips på dryck: Peña Teja, finns på systemet.


Blir det kassler över så blir det jättegott på hård macka i tunna skivor med såsen till. Nu kommer jag radda upp några sommarsås favoriter! Dock utan bilder, bilder kan komma senare i sommar!

Första såsen blir en kall ananas och grönpepparsås! Varmrökt Lax (4-pers) kg varmrökt lax. Gör en folie form av dubbelt folie som skall täcka fisken väl.


Lägg laxen i formen och slut folien. Saftig gratäng med ananas. Skiva kasslern och skär bort kanterna. Vispa grädde och chilisås med elvisp till lagom tjocklek.


En jättegod kall sås som passar både till kött och fisk. Somrig wok som du också kan göra med nötkött eller kyckling.

Du som besökare är välkommen att ta. Här har den piggats upp med kokos och couscous med basilika, lime och jordnötter.


Lyxar man till det lite och gör egen pasta tar det lite längre ti men inte så. Snabb och enkel kassler med ananas, en smakrik gratäng som passar perfekt till en krispig grönsallad! Kassler och ananas med sweet chilisås 3-portioner.


Fördela kassler och ananas i en ugnsfast form, strö över osten och peppra. Sign in now to see your channels and recommendations! Gratinera i ugnen 5-minuter. En kassliker eller klassiker menar jag.


Söt ananas med salt kassler och så osten blir gott ihop. Häll av lite av ananasspadet. På en bädd av ris blandat med grönsaker placerar vi kassler och ananas. Såsen med vispad grädde, chilisås och sweet chili smälter ut över gratängen och ger.


Fram för frukt i mat här kommer kassler med ananasringar. Guldfågeln kan erbjuda kycklingrecept och middagstips för alla smaker.


Här kan du hitta recept alltifrån våra ätklara kycklingprodukter, till vår tunnskivade. Blanda ananas, majonnäs, gräddfil med vispad grädde.


En sötsur sås som är användbar till många asiatiska rätter. Gör så här Tina majskolvarna om de är frysta och skär dem i mindre bitar.

Koka upp kokosmjölk, citronsaft, jordnötssmör och curry i en kastrull. Godmorgon från ett riktigt soligt öland. Det här mina vänner är en riktig favvo för mig!


Jag får bjuda er på en goding från förra veckan, då mitt kort till kameran alldeles nyss gav upp. Recept med kassler som tillagas i ugn. Med ris, purjolök, grädde, chilisås och majonnäs. Denna goda rätt går att förbereda.


Idag blev det en rätt som i sin enkla utformning serverades ett flertal gånger under min barndom. Apelsinjuice tillsammans med curry ger en spännande smak men samtidigt är apelsinjuicen en källa till sötma.


Välj bort juicen om du är mycket känslig för den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.