fredag 30 juni 2017

Matt marmor

Stabil och lätthanterlig dekorplast i hög kvalitet. En bänkskiva i marmor till ett bra pris. Fråga Mitt soffbord av marmor har blivit matt. Du kan även beställa vaskar av Marmor.


Matcha gärna med vår dekorplast Mörkgrå matt marmor som du kan använda exempelvis på bänkskivor, bord och luckor! Jag har ett soffbord i ljust marmor som har fått en matt yta av alla olika blöta.

Hitta marmor till bra pris hos oss. Vi har blank polera matt, tumla slipad. Marmorbord är trenden som är här för att stanna!


Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. På Chilli kan vi inte få nog av marmor - denna vackra natursten som, oavsett hur du använder det, blir ett.


Båda sorter är ytbehandlade för att motstå vardagens slitage. Hos Hill Ceramic hittar du snygg marmor produkter. Polerad semi polerad yta samt matt yta.

Carrara finns i två varianter. Flera färger och former att välja mellan. Beställ helt fraktfritt samt med prisgaranti här. Snyggt och elegant både på golv och väggar.


Läs vidare här för att hitta enkla tips på rengöring av marmor ! Detta gäller både granit och marmor, blank som matt. Då marmor är en porös stensort måste man vara extra försiktig med ämnen som kan färga av sig. Vill du addera det där lilla extra – gå på mässingsdetaljer. Vit marmor ger den där lyxiga känslan av romerskt bad.


Här visar vi marmor i olika badrum. Att rengöra och putsa marmor är enkelt när du vet hur du ska göra. Rengör marmor på bästa sätt.


Här är skötseltipsen som gör rent marmorytor och natursten utan att förstöra och tipsen hur du ska göra om du spillt på marmor. Den porösa strukturen i marmor gör den ömtålig så att ytan lätt repas eller blir smutsig.


Men det går att få bort reporna så att ytan åter blir fin. Finns för tillfället bara i matt utförande. Vid beställning av bänkskiva i marmor är det alltid bra att be om ett foto från tillverkaren för att vara.


Marmor, sten och glas är kalla material.

Till köksbänkskivor brukar man rekommendera matt ytbehandling. Golv, fönsterbrädor, bänkar, bor väggar och mer. Vad är skillnaden mellan matt eller blankt kakel egentligen?


Vi reder ut begreppen och svarar på frågor! Vacker ljusstake i metall med mässingfinish och fot i marmor.


Carrera är en högvit exklusiv marmor från Italien med grå melering som kan användas till både golv och vägg i ditt hem. Få material är så unika som naturstenen marmor, vilket högst troligen är anledningen till att marmorbord har blivit en självklar inredningsfavorit i många hem. Njut av den råa skönheten med marmor och metall i vårt stilrena soffbord Amanda.


Accent konsolbord med vit marmor och mässingslackat metallunderrede. En skön materialmix som tillsammans med den enkla designen gör bordet tidlöst. Blanka fönsterbrädor är fint.


Och det är enklare än du tror. I alla fall om den är gjord av marmor eller sten. Se först till att fönsterbrädan är. Fönsterbänkarna finns i olika granit, marmor , och kalkstenssorter.


Lagerstatus 7-vardagar Info.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.