tisdag 27 juni 2017

Limfog ek 40mm

Spara - % På Online Shopping. Köp här svensktillverkade möbler från Westroth. Robusta möbler till bra priser.


Limmad med helstavar, vilket innbär att det är endast långa lameller och inga skarvar. Denna skiva lagerhålls i Ek och levereras obehandlad.


Skivorna finns både som fingerskarvade eller som helstav.

Användning - Trappsteg, möbler, inredning. Rundstav Ledstång Handledare Ek. Treskiktslimfogen är det perfekta materialet för dig som vill ha en formstabil skiva i massivträ. Produkten tillverkas i björk, europeisk ek, amerikansk.


Bänkskivor tillverkas i de flesta förekommande träslag. Går att få i valfri tjocklek och längd. Finns i 1 2 och 40mm.


Edge-glued panels are manufactured both for our stock range and to each customer’s order to the extent that is technically possible. LIMFOG - Helstav och fingerskarvat med fl.

Till trappor, bänkskivor, möbler mm. Limfogskiva Moelven Ek 18X600X120mm. VÅRT LAGERSORTIMENT Lista med format i vårt. Lamellskivor, limfogsskivor.


Skriv in din e-postadress så informerar vi dig när produkten finns att köpa på webben. Kontrollera din e-postadress. Beställde från Hyssna limfog och var i bra kvalitet.


Furuskivorna består av furustavar som limmats under tryck. MDF-skivor är lätta att bearbeta och man får fina snittytor. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Här hittar du limfog och lamellskivor för snickerier och konstruktioner av olika slag i både behandlat och. Obehandlad limfogskiva i ek för exempelvis.


Beskrivning Stavlimmad limfogskiva i ek. Lämplig för inreding och möbler. Hej, är det någon som känner till var jag kan köpa limfog i ek för att bygga trappsteg av. Antar att mm tjocklek duger då den fribärande bredden.


Ess-Enn Timber erbjuder även limfog i Ek.

Precis som vår limfog i furu kan vi anpassa förpackningens utförande enligt kundens önskemål. Jämför priser och läs recensioner på Möbler. Vi har en mycket rationell anläggning för att producera limfog i furu och gran.


Ek är ett hårt träslag och lämpar sig väl till möbler och som hyllplan. Behandlas med fördel med Duri Bänkolja för att framhäva träkänslan och skydda träytan. Vi kan erbjuda limfogsskivor i de flesta format i furu och gran.


Ask Prima 1Vit: mm: Ask Prima 1Vit: mm. Ek Extraprima: mm: Ek Extraprima: mm : Ek Extraprima: mm: Ek Extraprima okantad: mm: Ek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.