fredag 23 juni 2017

Fetaostsås till grillat

Det brukar jag ha i min fetaostsås ! Supergod fetaostsås som är en kall sås som passar perfekt till grillat eller stekt kött, fisk eller fågel. Såsen är enkel och går snabbt att göra. Tre goda röror som är enkla att göra.


Pestokräm, basilika- och fetaostsås samt ajvarpesto. Argentisk chimichurri, katalansk romescosås, fetaostsås och yoghurtdressing – här är fyra kalla såser som passar perfekt till grillat – både till kött och.

Underbar fetaost sås som passar jättebra till grillat. Några enkla och goda förslag på kalla såser som passar till grillat.


Du blandar enkelt olika varianter av såser med crème fraiche med olika smaksättning. Passar bra till grillat kött och sallader. Ett annorlunda och gott alternativ till den klassiska tzatzikin. En lättlagad och frisk yoghurtsås, gott som tillbehör eller dipp.


En av mina absoluta favoritsåser till grillat eftersom den är så god och så enkel. Rör ihop en fetaostsås och servera till grillspett, kyckling, till en sallad eller doppa brödet direkt där i.

Krämig sås med fetaost är. Blanda ihop alla ingredienser. Gott till grillat eller att fylla ex. När jag ändå håller på så kommer här också receptet på fetaostsåsen.


En kall sås som är helt makalöst god och enkel att göra. Kall fetaostsås har blivit. Servera med grillad fetaost och. Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till.


Låt vara i ugnen till ca 62grader för att få en rosa kärna. Det är även ett perfekt tillbehör till grillat.


Här hittar du recept på matiga bulgursallader med färska örter, fetaost, kyckling och andra läckerheter. Ngt som jag gillar till grillat och gör ofta är typ sallad och sås i ett.


Fetaostsås med yoghurt, honung och citron som är busenkel att göra. Här kommer receptet på såsen som grannarna bjöd på till det grillade. Kika in lite senare för att.


Receptet som är från Allt om mat passar till allt grillat. Till det grillade är det gott med en riktigt smarrig sås. Forma färsen till st järpar.

Tips Röran är god till grillat kött, vegetariska rätter, som dip till Filocini, Crostini, eller nybakt surdegsbröd. Grilla ca minuter över fin glödbädd.


Recept Chimichurri, Romesco- och fetaostsås - fantastiska såser till grillat : Äntligen kommer solen och sommarvärmen och vi svenskar grillar så mycket vi bara kan. Paprika och fetaostsås : grillad paprika dl creme fraiche 100g fetaost. Mixa ihop alla ingredienserna till såsen och smaka av med salt och lite vitpeppar.


Till middag idag blev det grillad kyckling och fläskkarre med en supergod fetaostsås. Idag tänkte jag i alla fall bjuda er på den godaste såsen till grillat nämligen Hemmagjord kall bearnaisesås.


Mest är väl sidan till för att jag ska lättare hitta bland mina recept. Den måste testast till grillat ! Hel kyckling i ugn med ugnsbakade tillbehör samt honungs- och fetaostsås 2röster.


Hacka basilikabladen och rör ihop såsen och ställ den kallt fram till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.