onsdag 28 juni 2017

Ankarspik

Du är alltid välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar. Du hittar våra kontaktuppgifter på vår kontaktsida. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Används i huvudsak vid montering av byggbeslag samt för att fästa.

Vi och tredje part använder cookies på denna webbplats bl a för att den ska fungera, anpassas till dig och för sociala funktioner. Köp Häft- och spikpistol online eller via vår butik i Arlandastad. Ankarspiken används till olika hålband eller. Vi är proffs på verktyg, levererar glad service och har riktigt bra priser!


Woody Bygghandel är en frivilligkedja inom byggmaterial som med miljarder i omsättning och fler än anläggningar, är Sveriges ledande kedja med ett tydligt. Utrustad med slitstark spikstyrning för ankarspik i byggbeslag som eliminerar risken för splitter. Förspikningen ökar utdragsbärförmågan i trä mycket jämfört med en slät spik.


Tillverkad av stål med blankförzinkad eller varmförzinkad ytbehandling alt av rostfritt stål syrafast Aför mycket.

Observera att ordervolymen har uppdaterats. Detta beror på minimum förpackningsstorlek. Produkten har utgått, Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga.


Heco erbjuder ett komplett sortiment av skruvar för bygg- och snickeriindustrin. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla.


Några exempel är träskruv, gipsskruv, plåtskruv, borrskruv och farmarskruv. Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner.


Run kamgängad spik med flat, försänkt huvud. Används för byggbeslag, spikning av stål- och plåtdetaljer samt byggnadsskivor på träunderlag. Köp Beslagsspik, ankarspik hos Würth.


Vi har artiklar under Beslagsspik, ankarspik. Varmförzinka flänsad ankarspik på 4x40mm för byggbeslag mm. Bandad ankarspik för byggbeslag mm. ANKARSPIK FZB 40XPKT 250ST.


Svensk tillverkat kvalitetsspik. Med kamgängat skaft och flat huvud.

Jämför Nätbutikers Priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! HNmen med slitstark spikstyrning för ankarspik i byggbeslag. För montering av byggbeslag i underlag av trä.


Vi använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, analysera trafikstatistik och för att skicka målgruppsanpassade annonser. Hålplattor av olika fabrikat förekommer på marknaden.


Skarven ska dimensioneras för såväl. Byggbeslagen fästs i trä med ankarspik eller ankarskruv. Val av beslag, antal fästdon och deras placering bestäms vid dimensioneringen.


Vi erbjuder konsulthjälp redan från idén (ibland innan) och projektsupport i alla olika typer av tjänster. Längder på spiken anpassas.


Pappersbindningen på stomspik ger lite, eller inga, rester vid. Ville bara tipsa om att det finns plastbandad 20-graders ankarspik som är varmförzinkad.


De finns inte i Gunnebos kataloger, eftersom de ännu inte är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.