måndag 22 maj 2017

Silestone marmor

Ytan kan fås som blankpolera suede och volcano. Bänkskivor i natursten, silestone och dekton.


Silestone marmor

Vi kan idag erbjuda båda uppmätning och installation för att göra steget närmare till ditt drömkök. Nöjd-kund-garanti Vi vill ha bara nöjda kunder och därför strävar vi alltid efter att ge den bästa servicen och finaste kvalitén till dig. Besök vår utställning i Åstorp eller någon av våra återförsäljare.


Du kan också skicka in din offertförfrågan via mail. Alltid svar inom timmar!


Vi erbjuder bänkskivor av granit, silestone och marmor till kök och badrum, trädgårdsprodukter, byggsten och mycket mer. Och på den linjen fortsätter vi. Med 93% krossad natursten och 7% nytänkande såsom färgpigment, glas samt.


Silestone marmor

Mätning och tillverking av marmor och granit bänkskivor till kök och badrum. Vår affärsidé är att med ett brett. Det är också vår egen uppfattning, men vi.


Kompositkvarts är en “tillverkad” sten gjord av % stenmjöl (kvarts) och % bindmedel. Vi mäter och monterar dina bänkskivor och har korta leveranstider ca 6-arbetsdagar efter.


Nej det är nog bäst att skita i marmor och betala lite mer för syntetstenskivor. Tips: Enklast delar du genom att klicka på "dela"-knappen i din. Marmor och kalksten är ursnyggt men vad jag förstått känsligt och vi vill ha något.


Var ska man lägga skarven på bänkskivan om en sådan behövs? Generellt är det bäst att lägga skarven vid hällen, om du har en häll i bänkskivan.


Silestone marmor

Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Oo här har vi också varit i funderingarna.


Silestone, vad är egentligen "bäst"? Jag var länge inne på silestone för jag ville ha en ljus skiva. Och marmor var inget alternativ för oss med samma.


Nu är det dags att välja det sista till köket, nämligen bänkskivan. Material som liknar olika typer av marmor och skiffer har blivit alltmer populära. Perfekt till både köket och badrummet!


Köp direkt från tillverkaren! Ja, varianterna är oändliga. Vi har högsta kvalitet och bästa pris på alla Stenskivor i natursten marmorskiva och silestone stenskivor i Sverige. Serien är en hyllning till de mest eftertraktade och exotiska marmorstenarna.


Men det finns faktiskt knivar av specialstål som kan repa. Då och då kanske en polering kan. Tillverkning av köksbänkar, fönsterbänkar och golvplattor i natursten. Vi har ett stort urval av granit, marmor, kalkstenar och silestone hämtat från världens.


Vi finns i Ystad (Skåne) ungefär minuter från Malmö. Skivan kommer från House of Design och är i silestone, Ariel. Jättefint med marmorskiva på bordet. Jag är helpepp på ett runt marmor till vårt.


Natursten är ett hållbart, beständigt och vackert material som lyfter alla typer av interiörer. Med Steny som leverantör gör du ett stensäkert val: vi är en. Välkommen till Svensksten.


Vi arbetar med granit, marmor och kalksten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.