onsdag 31 maj 2017

Marmorliknande klinker

Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss. Handla smidigt direkt i webshopen! Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Här hittar ni kakel med inspiration av marmor som är helt underhållsfria.


Marmorliknande klinker

Utöver detta har vi även äkta marmor i äkta sten från skurna stenblock. Kakelspecialisten kommer att visa en helt ny serie marmorliknande klinker som finns i både matt och polerat utförande. Den är vädligt fin kan jag lova.


Används inomhus och utomhus till både golv och vägg. Snygga klinkern Marmi Bianchi har vi nu äntligen fått in på lager i storlek 60xcm. Marmorliknande klinkerplatta.


Jag har skrivit om den här kollektionen tidigare och det är en klinker med. Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Spara en massa pengar här!


Jämför Nätbutikers Priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Klinkerinspiration för när du ska bygga om hall, kök eller badrum.


Väldigt elegant och med möjlighet att t. Vi berättar mer på Stenbolaget och bidrar med inspiration. Vi erbjuder klinker i hög kvalitet.


Calacatta en natursten liknande klinker serie som minner om äkta marmor från Italien. Känslan kan liknas med den man får när man checkat in på lyxhotell.


Ni hittar ett brett utbud av marmorliknande plattor men även äkta natursten hos Stonefactory. Läs mer och beställ redan idag på Stenbolaget. Klinker är starka lerplattor för vägg och golv. Vi har snabba leveranser och bra priser.


Vacker diskret mörkgrå marmorliknande klinker. I en och samma platta får ni det marmorliknande vackra utseendet samtidigt klinkerplattans oerhört praktiska.


Naturlig elegans med en modern touch, med vår nya klinker Piazen. Serien inspirerad av Ölandskalksten. Här hittar du behandlingsfria marmorliknande plattor av högsta kvalitet!


Marmorliknande klinker

Varje platta mäter 300x6mm, är mm tjock och kan användas på golv och väggar. Atlas Black gör sig vacker och.


Teknik Med en unik blandning av akrylplast lägger AcryliCon fogfria golv i både industri och offentliga miljöer. Med det nya marmorliknande AcryliCon Flake Systems. Här är ett litet urval av våra vackra och unika marmorliknande klinker som är i jättebra kvalitet ;-) Våra vackra marmorliknande klinker finns i. Hos Pronto hittar du ett unikt sortiment utav kakel, klinker, granitkeramik samt glasmosaik.


I alla former och färger och enligt de senaste trenderna. Vi är specialister på att importera marmor, kakel, klinker och marktegel. Vi vänder oss till byggföretag, grossister och butiker.


Marmorliknande klinker

Helt raka kanter för minimala fogar. Kan användas i alla hemmets. Just nu Höstkampanj med upp till 10% rabatt. Utbudet av klinker växer hela tiden och en spännande form är bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.