torsdag 25 maj 2017

Bordsskiva trä rund

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Förborrade hål för ben gör det enkelt att montera. Bok Ek Glas Metall Trä Butiker. Hos oss hittar du snygga bordsskivor till riktigt bra priser.


Välj bland olika modeller och bordsben för att skapa en helt egen kombination.

Vi ger dig möjligheten att sätta ihop ett underrede med en rund bordsskiva helt efter eget tycke och smak. Du får därför möjlighet att välja helt själv en.


Du kan anpassa storleken efter behov och utrymme och själv bestämma vilket material du vill ha på din bordsskiva. Vi har allt från trä och vinyl till laminat. Matbord Yorkshire Rund Vintage Alm.


Här har vi flera olika massiva bordsskivor av trä som ek och teak som är för inomhusmiljö men flera passar även lika bra utomhus. Sen har vi massiva bordsskivor.


DLBMär en rustik bordsskiva som är tillverkad av träplank med en kant av råstål.

EUDE Nautic Star Circle, högkvalitets bordsskiva med en helt rund form, tillverkad av massiv teakribb limmad på en epoxy inbakad plywoodskiva, nåtade skarvar. För rund el­ler fyr­kan­tig ski­va max cm. För and­ra höj­der, mai­la oss en of­fert­för­frå­gan. Bordsskiva massivt trä Cajus 60.


Jämför priser och läs recensioner på Utemöbler. Stilrent soffbord i fin kvalité med en vitlaminera rund bordsskiva i trä med lackerad fasadkant i ek.


Från vårt lager kan du beställa så lite som en bordsskiva, men oftast klarar vi att leverera uppåt hundra bordsskivor av en och samma sort. Vi erbjuder ett av Sveriges bredaste sortiment av bordsskivor till restaurang, café och konferens. Oavsett om du vill ha ett.


Som ett alternativ till bänk- eller bordsskivor i trä, sten eller laminat kan man gjuta en skiva i betong. För att gjuta en bordsskiva behövs en gjutform.


Mycket gediget och karaktärsfullt cafébord med bordsskiva av återvunnet trä och underrede av gjutjärn. Kan användas både för att sitta vid och som "ståbord".


Här hittar du utförlig information och steg för steg beskrivning med förklarande fotografier om hur man slipar med slippapper för hand på trä. Lyon är ett rejält matbord med bordsskiva i vintage almträ och vitt.


Möbeln är handtillverkad av återvunnet trä som kan vara upp.

Material så som metall, plast eller trä finns nu alltmer i kombinationer med varandra samt i olika former. Frakt: 4kr, hämta i butik är fraktfritt. Stor rektangulär bordsskiva i furu, ask eller glas.


Kombinera med våra benstativ, ytbehandlingar och beslag för att skapa ditt eget bord. Välj bordsstativ och kombinera med valfri bordsskiva. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Rund bordsskiva.


Hos oss på ILVA erbjuder vi även bord i återvunnet trä där varje möbel blir unik och får sin. Benen finns i två olika modeller i trä. Konade ben i tre färger, ek, svart eller vitt.


Artikelnummer: Stock sale. XL Soffbord med rund bordsskiva i glas högglans vit. Gediget och mycket vackert matbord med bordsskiva av återvunnet trä och med underrede av återvunnet gjutjärn. Ett lättplacerat soffbord med rund bordsskiva och fot i polerat rostfritt stål med en höjd på totalt cm.


Bordet är praktiskt då det går att sitta på. Kelly rund cafebord består av kromade bordsben. Skivan på restaurangbord kan vara fyrkantig, rektangulär, rund, oval.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.