onsdag 3 maj 2017

Bgb hake

BGB-hake för snabbkoppling till halsband. Bgb hake för att enkelt göra egna hundkoppel. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för.


Här hittar du pistolhake och bgb hake och andra delar för att göra egna koppel och halsband. Hög kvalitet, bra priser och snabb leverans.

Perfekta målartilbehöret som gör det enkelt att hänga färgburken på stegen. Vi gillar prisvärd renovering och förvaring. O-ringar, D-ringar, halvstryp kedjor, lås.


Vriden fläta i handtag och vid hake. Kopplet KOPS är utformat och tillverkat av Roger Björne som sedan många år är hundförare hos polisen. Kopplet har den längd och de funktioner som han efter.


Genom att köpa denna produkt kan du samla upp till lojalitetspoäng. Din varukorg kommer att uppgå poäng som kan omvandlas till en kupong av kr.

Invändigt mått lekarögla ca 25mm. Svensktillverkade hakar, BGBs kända fabrikat. BGB-Hake, stabilotherm, Hake, hundkoppel, koppeltillverkning, reservdel, koppel. Klassisk galvaniserad platthake med svirvel.


Funkar bra som stads-koppel eller korrigerings- koppel. Flätat vid handtag och hake. Bgb-hake - företag, adresser, telefonnummer. Eniro är den lokala sökmotorn.


En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Antiglid koppel, Silvergrå mm x 2cm. Sortera: Bra koppel för hundar! Husdjur i allmänhet, och hundar i synnerhet.


Ett mjukt läderkoppel i flera bredder. Vilken typ av hake funkar bäst för er? BGB , pistol- eller karbinhake? Vridet läder kring hakänden och vid handtaget.


Sveriges bästa sökmotor för shopping.

BGB hake Passar till mm band Pris: kr. Hitta enkelt bland miljontals produkter från hundratals webbbutiker samlat på ett ställe. Shoppingsöket för dig som ska. Karbinhakar och swivel BGB.


Dessa görs i svenskt kvalitetsstål som är förnicklad och finns i flera storlekar. Linan är av 24-flätad Polyester. Polyester är ett material som har mycket goda egenskaper vad. FLÄTAT KOPPEL Tillverkade i svart eller brunt remläder med kantskurna putsade kanter.


I mitten av kopplet finns en invändig fläta. Handtag och karbinhake är. Med ringarna som är fästa på kopplet kan du justera det som du vill. Längd ca 67mm, Halvrund lekare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.