måndag 24 april 2017

Fetaost röra

Hej, Härligt att ni har hittat hit till Linnéas Skafferi! Lättlaga smakrik och fräsch fetaoströra. Röran består av lätt mosad fetaost, hackade oliver eller olivpasta och matlagningsyoghurt eller crème fraiche. En väldigt god fetaost röra som passar bra till kött och mycket annat!


En krämig röra med härlig smak av fårost.

Gott till ugnsbakade grönsaker! Röran med oliver, fetaost och soltorkade tomater får skjuts i smaken av vitlök och citron. Ett magrare alternativ är att ångkoka broccolin över pastan och gör såsen på yoghurt. Variera med sås gjord på msk dragon, hackad lök, msk.


Härlig smak av rostad paprika och feta i en vackert färgstark röra. Fetaost-röra med paprika och chili. Lägg den i en plastpåse en liten stund innan den skalas och kärnas ur.


Detta är ett av de godaste grilltillbehöret som finns.

Så nu undrar jag om du också planerat att grilla ikväll ? Då tycker jag att du kopiera receptet och. Här finner du massor av LCHF-recept och annan information om LCHF.


Färsk paprika grillas i ugnen tills den blir brun. Kyckling med fetaost-röra i ugn! Spegelboll - Recept Mycket enkelt recept som jag gjorde idag. Tog det jag hade hemma, blev supergott!


Mixa samman avokado, yoghurt och citronsaft. Smula i fetaosten och pressa i vitlöken. Smaka av med salt och peppar. Börja med att att blanda ihop marinaden till lammrostbiffen.


Då serveras det för att doppa bröd i. Supergod fetaostsås som är en kall sås som passar perfekt till grillat eller stekt kött, fisk eller fågel. Såsen är enkel och går snabbt att göra. Bakad potatis med fetaoströra och sallad.


En vegetarisk röra till bakad potatis med fetaost, soltorkade tomater, majs, salladslök, vitlök och yoghurt. Mixa avokado, fetaost, basilika (även stjälkarna) och citronsaft med hälften av yoghurten till en slät röra.

Recept med fetaost som sallader, tillbehör, ugnsbakad fetaost och pajer. Kan ersättas med vitost som är lik fetaost men något sämre kvarlitét dock billigare och. Nyttigt och gott till middag!


En riktigt god fetaoströra som passar utmärkt till köttfärsbiffar och supergod till allt grillat på sommaren. Skrubba potatisen och skär den i klyftor. Lägg klyftorna med skalet nedåt på.


Mixa ihop alla ingredienser, helst med stavmixer eller i matberedare. Smakrik röra som passar perfekt till laxen. Den är även god till grillat lammkött.


Med ett grillhalster blir grillning av fisk lätt som en plätt. Gallret är även perfekt att ta med sig ut på picknick då det grillas korv eller liknande. Instruktioner för inloggning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.