tisdag 21 mars 2017

Manlucka rostfri

Manlucka rostfri 150mm från Hjertmans. För eftermontering på diesel och. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Sweflow Ring oss idag om om manluckor!


ROSTFRI GOLVLUCKA ELLER VÄGGLUCKA. Om Ni har extremt krävande miljö så tillverkar vi plana och överfalsade rostfria inspektionsluckor och galler. Alla tankar tillverkas i rostfri plåt. Plåttjocklek för upp till 200L: mm.


Samtliga tankar är försedda med manlucka med diameter Ø 120mm. Ofta saknas möjlighet att enkelt rengöra de olika tankarna som finns i en båt. På vår förra båt designade jag dieseltanken själv och lät svetsa den. Såklart med en ordentlig manlucka så att man kan komma åt att rengöra tanken.


Jag använde den just till tätning av manlucka till dieseltank. Länk till inlägg Dela på andra webbplatser. Välj butik eller ange postnummer För att kunna visa aktuellt lagersaldo och sortiment så vill vi att du väljer i vilken region du vill handla. Vi arbetar med rostfri plåt, rör och stång samt div.


Svetsning med Mig och Tig på rostfritt samt aluminium. Skall sätta en manlucka i dieseltanken och inser att de kostar skjortan på Hjertmans och Watski. Skruva löst ihop de två plattorna med rostfri skruv. Det angivna värdet är för litet.


Manlucka rostfri

Rördelssats för hydroforer. Vår huvudsyssla är ombyggnation av rostfritt till båtar,öppning eller skador på pulpit,montering av peke eller badbryggor. Underlättar rengöring vid angrepp av dieselbakterier.


Har du en manlucka på tanken är det ganska enkelt att torka upp det sista av dieseln. Hydrofor är en rostfri trycktank. För att få upp luckan kan du behöva flytta på slangarna.


Normalt utförda i rostfri syrafast 3mm plåt. Kona - för övergång från fyrkant till runt. Tänker sätta in en manlucka i min dieseltank i vinter. Har hittat två alternativ med olika lösningar.


Manlucka rostfri

Platt botten, manlucka i sidan. Tidigare använd inom vintillverkning. Rostfri, liggande, isolerad. Dieseltankarna tillverkas i rostfritt material.


Standardmått och specialbyggnation av dieseltankar görs efter kundens önskemål. Tänkte installera en manlucka till i tanken. Cisternens manlucka grävs fram med vår minigrävare, cisternen töms, avgasas och rengörs.


Arbetet hit är det vi även gör vid en cisternkontroll. Det finns en manlucka för att underlätta rengörning av kärlet. GMJ Stålmontage är ett familjeägt företag med mer än års erfarenhet inom yrket.


Manlucka rostfri

Idag sysselsätter företaget personer. Vi har stor erfarenhet av alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.