onsdag 15 februari 2017

Gravsten vit

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Beställ gravsten hos Lavendla, vi hjälper med produktion, frakt och montering.


Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Gravsten B Rödgrå granit. Råhuggna kanter och kantslag.

Vårt syfte var att precis som begravningar kunna erbjuda gravstenar efter. Texten är försänkt och vit målad. Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet.


Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål. Tillbehör och utsmyckning till gravstenar, vit duva, bronssparvar, bronsduva, gravlyktor, porslinsfoto, graverat porträtt, granitvaser, Qr kod bricka, blomlist.


Frakt och montering ingår vanligtvis när du beställer gravsten hos oss.

Gravplats och gravsten utgör en stor del av detta. Vi har en mångårig kunskap och erfarenhet som gör att vi kan förverkliga era önskemål.


Marmor används oftast inomhus, detta på grund av att den är inte lika uttålig som granit. Vi har ofta förfrågningar om vit marmor och därav har vi tagit med. På gravplatsen har man rätt att uppföra en gravsten eller minnesmärke.


Här kan du läsa råd och tips om gravstenar. Ta gärna god tid på dig att välja en. Här visar vi några exempel på tillbehör som kan höja utseende och funktion på gravsten och gravplats.


Detta är bara ett urval av vad som kan. En gravsten, som funnits på en gravplats under en ti påverkas av yttre faktorer som sol, regn, nedfall, bevattning eller olika närliggande arbeten. Det t ex finns många olika material, former och gravyr att välja bland.


Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst. På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.


Beställ våra gravstenar till förmånliga priser online.

Produktbeskrivning: Polerad framsida. Stil försänkt förgylld. Dekor 1försänkt förgylld. Kontakta oss så hjälper vi dig i ditt val av gravsten. Välkommen till Vitastenar. Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra. Många väljer att smycka sin gravsten med en vit porslinsduva eller små bronssparvar som fästs med dubb på stenens ovankant.


Vacker granitkross i naturlig svartvit färg. Samtliga gravstenar kan tillverkas i valfri granit, bearbetning och storlek. Din leverantör av gravsten, gravvår minnessten.


Vi tillverkar nya stenar och kompletterar befintliga stenar. Fyll i hela registreringsformuläret med valfritt lösenord. Efter att du klickat på "Registrera" öppnar vi ditt konto.


Israels flagga har en blå davidsstjärna på vit bakgrund. När det är klart får du ett mail. Marockos flagga har en grön stjärna på röd bakgrund.


Azerbajdzjans statsvapen har en åttauddig stjärna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.