fredag 24 februari 2017

Golv kalksten

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Lägg nytt golv hemma med något av våra snygga kalkstensgolv. Mängder av produkter till riktigt bra priser.


Besök våra butiker eller stenbolaget. Vi erbjuder vackra kalkstenar från bland annat Jämtland och Öland. Våra kalkstensgolv bygger på utvalda stenar som har bearbetats för han för att ta fram textur och känsla som inte går att finna någon annanstans.


Vår kalksten är en vacker och stilren platta som ger den där gedigna känslan som bara naturmaterial kan ge. Marmor och kalksten klarar såväl klackar som spring, men ska undvikas på platser där tösalter förekommer.


Vill du ha ett golv som är extremt hållbart, tål slitage, är lättskött och dessutom vackert? Funderar du på kalkstensgolv? Här får du bra tips om stengolv av kalksten när du ska välja kalkstengolv till din bostad och golv. Sveriges bredaste sortiment av vackra stengolv.


Välj mellan granit, kalksten, travertin och marmor och lägg ett vackert stengolv hemma. Välkommen att köpa kalksten hos Bröderna. Beställ natursten som marmor, skiffer, granit och andra sorter på Golvpoolen. Hos oss får du alltid fri frakt på din beställning samt gratis varuprover!


Gysinges kalkstensgolv är tillverkat av den välkända öländska kalkstenen. Våra golv är för er som vill ha ett golv med naturlig variation i nyans och struktur.


Golv av ölandskalksten är lämpligt i stort sett alla miljöer förutom. Här hittar du ett stort utbud av kvalitetsgolv från kända varumärken. I vår maskinpark styr vi hela processen från.


Golv kalksten

Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Fossiler är ett vanligt kännetecken som ger materialet mer liv och en förnimmelse om det. Kalksten används till bland annat golv. Välkomna till vår fabrik i Burgsvik på Gotland.


Golv kalksten

Vi hjälper dig gärna med råd och inspiration när du ska köpa kalksten. Leverans 3-dagar över hela Sverige. Butik i Arninge Stockholm. Vi bryter Norrvangekalksten i eget stenbrott, km norr om Slite.


Kappelshamnssten bryts i egna stenbrott. Ornament- och byggnadssten. Många golv i offentliga miljöer består helt eller delvis av kalksten, till. Keramik inspirerad av olika typer av kalksten.


Vi rekommenderar inte montering av golv i duschutrymmen på grund av risken för skador från saltutfällningar och rengöringsmedel. Stilren touch som andas lyx Ge ert hem en stilren touch som andas lyx! Ett golv eller en vägg av naturstensplattor har en lång livslängd. Sten har förmågan att förvandla ett ordinärt rum till något alldeles extra.


Hos Gysinge hittar du material och inredning som gör att det känns som hemma. Vid skötsel av natursten och framförallt av marmor och kalksten bör man tänka på att de är känsliga för syror.


Golv kalksten

Här visar vi några exempel från olika delar av. Det vanligaste användningsområdet för kalksten är till väggar och golv.


I Sverige har man sedan länge använt kalksten i entréer, hallar och kök, men också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.