torsdag 2 februari 2017

Beställa betongskiva

Beställa betongskiva

Köp betongskiva inomhus till bord m. Betongskivor, betongbord levererat. Vi erbjuder betongskivor som produceras efter dina mått.


Vi måttanpassar betongskivorna helt efter köket, badrummet eller bordets utseende. Innan du börjar: bestäm dig för hur ditt betongbord ska se ut. Ska det vara helgjutet eller vill du hellre gjuta en betongskiva och ställa det på ett par. Välj mellan att få underredet galvat, rå industristål eller lackat.


Högkvalitativ betong för bästa hållfasthet. Skivor med håltagningar får på de smalaste. Utekök och sideboard som du kan påverka måtten på.


Det går också utmärkt att beställa en måttanpassad betongskiva till det bordsunderrede du redan har. Exemplet nedan beskriver en rektan­gulär betongskiva tänkt att kunna läggas på befintlig bänkstomme i till exempel ett kök eller på ett bordsunderrede. Om vi mot föromdan på vårt möte. Vi råder våra kunder att beställa med ett större djup än cm.


Ska din bänkskiva ha en häll rekommenderar vi minst cm. Vi har bord och hoar av betong i snygg design. Ta del av vår stora guide och beställ.


En obehandlad betongskiva är lika känslig som andra naturmaterial när det gäller syror som t ex citron och vinäger. Vi formger och tillverkar dina unika måttbeställda möbler i betong, stål eller trä.


Vill du beställa efter ett exakt mått eller har en ny kul idé, tveka inte. Tänk på att en betongskiva väger en hel del, ofta mellan 1och 2kilogram. Måttbeställda betongskivor till bord. Du kan också beställa en bänkskiva som levereras med fabriksmonterad diskbänk.


Våra måttbeställda bänkskivor finns i laminat, akryl. En betongbänkskiva ger köket ett speciellt och personligt utseende. Att gjuta bänkskivan är ett äkta hantverk som du kan göra hemma.


Därför är det väldigt enkelt att beställa en ny bordsskiva av oss för att byta ut den gamla. Ge ditt bord ett helt nytt utseende med en ny stenskiva. Vattenglas brukar man få beställa i färghandeln, låg omsättning.


Genom att anpassa storleken. En betongskiva kan även lackas med ett färglöst vattenbaserat lack. Vi ger dig möjligheten att sätta ihop ett underrede med en rund bordsskiva helt efter eget tycke och smak. Du får därför möjlighet att välja helt själv en.


Beställa betongskiva

Kreativitet för både små och stora idéer. Det är mer sugande än betong, så en betongskiva kommer få ett ännu bättre resultat. Lamellglas består av två eller flera glasskivor med ett eller flera mellanskikt av transparent.


Skydda dina stenprodukter med våra stenbehandlingar. Stort utbud och snabba leveranser. Besök Stenbolaget och beställ din stenbehandling idag! Vill du hellre besöka någon av våra byggvaruhus kan du självklart beställa hemkörning eller låna ett släp gratis.


Beställa betongskiva

ALLTID LÅGA PRISER-Jämför gärna våra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.