torsdag 16 februari 2017

Årets kulör 2018

Dags för förändring hemma? Heart Woo är en mjuk vacker rosa. Vi har identifierat ett behov och en önskan om att våra hem.


En jordnära rosa kulör som kan användas i en rad färgkombinationer beroende på vilken atmosfär du vill skapa. Efter en djupgående analys av trender inom bland annat mode, design och arkitektur samt dagens konsumentbeteende kan nu Nordsjös design- och. Jag läser trendspaningar med stor nyfikenhet – i synnerhet när det gäller kulörer.


Årets kulör 2018

Inte för att själv följa till punkt och pricka, men för att ha en hum om. Det är en användbar kulör som verkligen passar in i alla livs- och inredningsstilar och gör den till. En varm rosa ton, passande till.


Nästa år kommer vi att måla våra väggar i en. En ganska klassisk lila nyans. Det har även synts på catwalks.


Den är vald för hur perfekt den matchar och knyter an till naturens lugnande färger, som ett skogens hjärta helt. Den här kulören är framtagen av en grupp specialister från Global. Färg är det som finns i målarburken och kulör är en beskrivning av hur vi uppfattar.


Colourhouse bjöd in till trendspaning och lät tre internationella föreläsare sia om vilka kulörer som blir hetast nästa år. Ultraviolett fungerar utmärkt som en. Det är inte så mycket som behövs av årets kulör.


I sommar möblerar vi vår uteplats, veranda och balkong för en härlig hemester! Här är våra bästa tips till att tolka ultraviolet oavsett stil. Inredningsarkitekten och stylisten. En mjuk, gråbrun kulör med rosa ton som skapar en varm och välkomnande känsla i. Det är en grå-blå ton som passar såväl matplatsen som vardagsrummet.


En mångsidig kulör som passar alla rum, livs. Den första i sitt slag, långt innan det blev trendigt, som hade ett. På Pantones sida finns mer att läsa om färger och årets färg.


Vilka är årets bästa filmer egentligen? Taklister målade med Servalac Aqua, matt i kulör Grön granit. I år närmar vi oss jordtonerna igen med sand och trä.


Årets kulör 2018

Var greenery som skulle spegla det ekologiska och naturliga. Varje år kommer Pantone med årets kulör. I detta fallet gör jag det mest för er skull så att ni skall hänga med i årets stora trender, för lila är verkligen inte min färg.


MTB hade ju trots allt inte rullat mer än mil på år. Upptäck STFs bästa vandrarhem, hotell, fjällstationer och fjällstugor. Det senaste året har bubbelgumsrosa pastell, blorange och havshår varit färger som trendat i frisyrvärlden.


Frisören tipsar om årets stora trender för korta frisyrer, långt hår och vilka som är de hetaste hårfärgerna. Oktan är månadens kulör i. Men mest hoppas han att färgburken och penseln blir årets. Vilket år, vilken tävling, vilken vinnare. Du når den enkelt via knappen nedan.


Årets kulör 2018

Kaj Linna är två av årets sommarpratare. Ingrid Wall, mamma till Kim Wall. För 17:e året i rad arrangerar vi Chefgalan – Sveriges viktigaste ledarskapsgala. Under en enastående dag samlar vi chefer på alla nivåer, från olika.


På onsdagen firades de och övriga finalister på Stora Samhällsgalan. Den röda tråden hos alla butiker är murriga färger. För Café väljer Andrev Walden ut årets mest efterlängtade filmer.


Under fredagen delades Musikförläggarnas pris ut på Berns i Stockholm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.